• 6895阅读
  • 95回复

泰米尔语

级别: 管理员
只看该作者 86 发表于: 2011-03-08
Abstracts

Matt Baxter, University of California, Berkeley

The Role of the Jew in the Non-Brahmin Political Theory of Self-Respect

The relationship between the Ganges and the Rheine—the ways in which Subcontinental encounters, real and imagined, influenced Germanic Continental thinkers from Herder to Hitler—is widely acknowledged.  Yet what happens when world-wide projections of such Continental encounters “return” to the Subcontinent?  I focus on the ways in which the Self-Respect Movement of EVR appropriated the return of Tamil tropes of Aryan and Pariah during the rise of fascist Europe, tropes which journeyed from ஆரியர் [āriyar] and பறையர் [paṟaiyar] to German and Jew to Brahmin and Non-Brahmin.  I focus particularly on the figure of the Jew, noting the ways in which the Jew functioned in the Non-Brahmin political theory of Self-Respect as both Brahmin and Non-Brahmin, as both Aryan and Pariah.  I argue that the journey of such tropes from Tamil Country and back again mark moments in which struggles against oppression cohere when, and perhaps only when, placed within broader world-wide frames.  Such frames, and the journeys of tropes they mark, simultaneously provide arguments for and against “tradition.”

Jennifer Clare, University of California, Berkeley

அப்ச்ட்ரச்ட்ச்

மட்ட் பக்ஷ்டெர், ஊநிவெர்சிட்ய் ஒப் சலிபொர்நிஅ, பெர்கெலெய்

தெ றொலெ ஒப் தெ ஜெவ் இந் தெ ணொந்-ப்ரஹ்மிந் பொலிடிசல் தெஒர்ய் ஒப் ஸெல்ப்-றெச்பெச்ட்

தெ ரெலடிஒந்ஷிப் பெட்வீந் தெ கந்கெச் அந்ட் தெ ற்ஹைநெラதெ வய்ச் இந் வ்ஹிச் ஸுப்சொந்டிநெந்டல் எந்சௌந்டெர்ச், ரெஅல் அந்ட் இமகிநெட், இந்ப்லுஎந்செட் கெர்மநிச் சொந்டிநெந்டல் திந்கெர்ச் ப்ரொம் ஃஎர்டெர் டொ ஃஇட்லெர்ラஇச் விடெல்ய் அச்க்நொவ்லெட்கெட்.  யெட் வ்ஹட் ஹப்பெந்ச் வ்ஹெந் வொர்ல்ட்-விடெ ப்ரொஜெச்டிஒந்ச் ஒப் சுச் சொந்டிநெந்டல் எந்சௌந்டெர்ச் モரெடுர்ந்ヤ டொ தெ ஸுப்சொந்டிநெந்ட்?  ஈ பொசுச் ஒந் தெ வய்ச் இந் வ்ஹிச் தெ ஸெல்ப்-றெச்பெச்ட் மொவெமெந்ட் ஒப் ஏவ்ற் அப்ப்ரொப்ரிஅடெட் தெ ரெடுர்ந் ஒப் டமில் ட்ரொபெச் ஒப் அர்யந் அந்ட் பரிஅஹ் டுரிந்க் தெ ரிசெ ஒப் பச்சிச்ட் ஏஉரொபெ, ட்ரொபெச் வ்ஹிச் ஜௌர்நெயெட் ப்ரொம் ?????? [அரியர்] அந்ட் ?????? [ப?ஐயர்] டொ கெர்மந் அந்ட் ஜெவ் டொ ப்ரஹ்மிந் அந்ட் ணொந்-ப்ரஹ்மிந்.  ஈ பொசுச் பர்டிசுலர்ல்ய் ஒந் தெ பிகுரெ ஒப் தெ ஜெவ், நொடிந்க் தெ வய்ச் இந் வ்ஹிச் தெ ஜெவ் புந்ச்டிஒநெட் இந் தெ ணொந்-ப்ரஹ்மிந் பொலிடிசல் தெஒர்ய் ஒப் ஸெல்ப்-றெச்பெச்ட் அச் பொத் ப்ரஹ்மிந் அந்ட் ணொந்-ப்ரஹ்மிந், அச் பொத் அர்யந் அந்ட் பரிஅஹ்.  ஈ அர்குஎ தட் தெ ஜௌர்நெய் ஒப் சுச் ட்ரொபெச் ப்ரொம் டமில் சௌந்ட்ர்ய் அந்ட் பச்க் அகைந் மர்க் மொமெந்ட்ச் இந் வ்ஹிச் ச்ட்ருக்க்லெச் அகைந்ச்ட் ஒப்ப்ரெச்சிஒந் சொஹெரெ வ்ஹெந், அந்ட் பெர்ஹப்ச் ஒந்ல்ய் வ்ஹெந், ப்லசெட் விதிந் ப்ரொஅடெர் வொர்ல்ட்-விடெ ப்ரமெச்.  ஸுச் ப்ரமெச், அந்ட் தெ ஜௌர்நெய்ச் ஒப் ட்ரொபெச் தெய் மர்க், சிமுல்டநெஔச்ல்ய் ப்ரொவிடெ அர்குமெந்ட்ச் பொர் அந்ட் அகைந்ச்ட் モட்ரடிடிஒந்.ヤ

ஜெந்நிபெர் ச்லரெ, ஊநிவெர்சிட்ய் ஒப் சலிபொர்நிஅ, பெர்கெலெய்

级别: 管理员
只看该作者 85 发表于: 2011-03-08
Having problem in reading any of the text on any site/service of Webdunia network.

Dont worry, here is the solution.

Webdunia provides services in many indian languages. For this, Webdunia services uses Indian language fonts.

Click here to download the font installer, which automatically installs the font on your system (PC).

ஃஅவிந்க் ப்ரொப்லெம் இந் ரெஅடிந்க் அந்ய் ஒப் தெ டெக்ஷ்ட் ஒந் அந்ய் சிடெ/செர்விசெ ஒப் வெப்டுநிஅ நெட்வொர்க்.

டொந்ட் வொர்ர்ய், ஹெரெ இச் தெ சொலுடிஒந்.

வெப்டுநிஅ ப்ரொவிடெச் செர்விசெச் இந் மந்ய் இந்டிஅந் லந்குஅகெச். பொர் திச், வெப்டுநிஅ செர்விசெச் உசெச் ஈந்டிஅந் லந்குஅகெ பொந்ட்ச்.

ச்லிச்க் ஹெரெ டொ டொவ்ந்லொஅட் தெ பொந்ட் இந்ச்டல்லெர், வ்ஹிச் ஔடொமடிசல்ல்ய் இந்ச்டல்ல்ச் தெ பொந்ட் ஒந் யௌர் ச்ய்ச்டெம் (ப்ச்).

级别: 管理员
只看该作者 84 发表于: 2011-03-08
http://utilities.webdunia.com/transliteration.php

泰米尔语在线拉丁文转写
级别: 管理员
只看该作者 83 发表于: 2011-03-08
级别: 管理员
只看该作者 82 发表于: 2011-03-08
级别: 管理员
只看该作者 81 发表于: 2011-03-08
印度之窗歌曲、电影在线听大全

http://www.yinduabc.com/mtv/178.htm

级别: 管理员
只看该作者 80 发表于: 2011-03-08
印度旁遮普语广播电台
http://www.surfmusic.de/radio-station/sikh-radio,821.html
级别: 管理员
只看该作者 79 发表于: 2011-03-08
http://www.surfmusic.de/radio-station/shyam-radio,7991.html
印度fasana音乐广播电台
级别: 管理员
只看该作者 78 发表于: 2011-03-08
宝莱坞痴迷音乐广播电台
http://www.surfmusic.de/radio-station/craze-fm,7446.html
级别: 管理员
只看该作者 77 发表于: 2011-03-08
描述
快速回复

您目前还是游客,请 登录注册